Tanden bleken met een bleekpen Reviewed by Momizat on . De advertenties met bleekpennen vliegen je om de oren! Op de radio, tv, social media, het internet… overal kom je reclames tegen over het bleken van je tanden m De advertenties met bleekpennen vliegen je om de oren! Op de radio, tv, social media, het internet… overal kom je reclames tegen over het bleken van je tanden m Rating: 0
Je bent hier: Home » Tanden Bleken Behandelingen » Tanden bleken met een bleekpen

Tanden bleken met een bleekpen

Tanden bleken met een bleekpen

De advertenties met bleekpennen vliegen je om de oren! Op de radio, tv, social media, het internet… overal kom je reclames tegen over het bleken van je tanden met een bleekpen. Het lijkt een ideale oplossing, maar is dit ook echt zo?

Waarvoor gebruik je een bleekpen?

De bleekpen wordt gebruikt wanneer je snel een aantal vlekjes op je tanden wilt wegwerken. Het lijkt een ideale oplossing als je geld wilt besparen en geen zin hebt om een hele behandeling met bleekgel en een bitje te doen, want het kost niet veel en duurt niet lang!

Hoe werkt het?

In bleekpennen zit bleekgel, die je met een borsteltje op je tanden kunt aanbrengen. Door aan de borstel te draaien komt de gel naar boven. De meeste merken zeggen dat je de gel een minuut moet laten intrekken, en dan ben je al klaar! Je gebruikt dus geen bitje, geen LED-lamp, en je laat de gel niet lang intrekken. Maar heeft het dan nog effect?

Je kunt bleekpennen kopen bij drogisterijen zoals Kruidvat, of via internet. Ze worden vaak geprofileerd als een leuk hebbedingetje dat je tanden stralend wit maakt. Maar is het naast leuk, ook zo effectief als professionele tandenbleeksets voor thuisgebruik of een behandeling bij de tandarts?

 

Bleekpen als vervanger voor bleekgel met bleeklepel?

Je vraagt je misschien af of zo’n bleekpen kan tippen aan een professionele kit voor thuisgebruik waarin je de gel in een bitje of bleeklepel plaatst, en die je vervolgens 20-30 minuten laat intrekken, vaak met een LED-lamp die voor een nog beter resultaat zorgt.

2c6df47e6634cc9eb03b02dcc0714aba

Het is goed om te weten dat bleekpennen niet kunnen worden gezien als vervanging voor een thuisbehandeling met bleekgel en een bleeklepel of een behandeling bij de tandarts.

 

Hier een aantal redenen:

 

-       De bleekgel uit bleekpennen krijgt niet lang genoeg de tijd om in te werken, omdat je hem onvermijdelijk wegveegt met je lippen. Bleekgel moet minimaal 20 minuten kunnen intrekken (verschilt van product tot product).

-       Je veegt de gel makkelijk van je tanden omdat er geen bitje overheen zit, en slikt het dus ook makkelijk in. Ondanks dat het niet schadelijk is voor je tanden, is het verstandig om er niet te veel van in te slikken.

-       Je kunt nagenoeg geen egaal resultaat verkrijgen, omdat je de bleekgel zelf verspreidt over je tanden, maar het daarna niet kunt aandrukken met een bitje. Daarnaast vegen je lippen altijd wel wat gel weg, dus is het moeilijk om de tanden die wat dieper in je mond zitten te bleken met de gel.

 

Bespaar geld en moeite

Wij raden het gebruik van een bleekpen af. Het lijkt een ideale, handige oplossing, die snel en makkelijk in gebruik is, ook klein dus je kunt hem overal meenemen, hij kost niet veel… Maar let op!
Het effect van bleekpennen is heel miniem. Je kunt nooit bereiken met een bleekpen wat je met een bleekgel en bleeklepels of bitjes of een behandeling bij de tandarts kunt bereiken.

Je tanden worden misschien wat schoner, maar echt bleken kun je met een bleekpen helaas niet. Je kunt beter investeren in een product dat wel werkt en dat effectief je tanden bleekt.  Want ook al kost het niet veel, een product dat niet werkt, is weggegooid geld!

Wil je een product dat wel goed werkt en toch makkelijk in gebruik is? Investeer in een goed product! Bekijk onze top 3 beste tandbleekproducten en vind een product dat geschikt is voor jou.

Reacties (3)

Plaats een Reactie

© 2014 - 2015 Tanden Bleken Advies

Omhoog