Productrecensie: Sur Plus GoWhite Light | Ga niet naar het licht Reviewed by Momizat on . [yasr_overall_rating] Ik geniet altijd van de volgende uitspraken: ‘klinisch getest’ en ‘wetenschappelijk onderzocht’. Veel reclames onderbouwen de kwaliteit va [yasr_overall_rating] Ik geniet altijd van de volgende uitspraken: ‘klinisch getest’ en ‘wetenschappelijk onderzocht’. Veel reclames onderbouwen de kwaliteit va Rating: 2
Je bent hier: Home » Tanden Bleken Producten » Productrecensie: Sur Plus GoWhite Light | Ga niet naar het licht

Productrecensie: Sur Plus GoWhite Light | Ga niet naar het licht

Productrecensie: Sur Plus GoWhite Light | Ga niet naar het licht


Ik geniet altijd van de volgende uitspraken: ‘klinisch getest’ en ‘wetenschappelijk onderzocht’. Veel reclames onderbouwen de kwaliteit van de producten met behulp van deze nietszeggende uitspraken. Klinisch getest betekent namelijk enkel dat het product getest is volgens een vast stramien. Het vertelt echter niks over het resultaat. ‘We hebben het klinisch getest en je tanden worden niet witter.’

Ik denk dat dit het resultaat was van de Sur Plus GoWhite Light – niet te verwarren met de WhiteLight variant, of toch wel.

Sur Plus GoWhite Light of White Light?

De Sur Plus GoWhite Light is namelijk een kopie van de WhiteLight lichttransmitter. De samenstelling van het pakket is hetzelfde en de kwaliteit is helaas ook hetzelfde. In principe zou ik de recensie op dit punt dus kunnen beëindigen en verwijzen naar de productrecensie over WhiteLight.

Beide pakketten maken gebruik van een lichttransmitter als essentieel onderdeel binnen het pakket. In de recensie van WhiteLight hebben we al geconstateerd dat de lichttransmitter een beperkte invloed heeft op het gebit. Het kan net een laatste zet geven in de richting naar perfectie, maar het is zeker niet sterk genoeg als hoofdbestanddeel van een pakket.

Dit was ook na te lezen in de reacties van gebruikers. Ze merkten op dat de combinatie licht en gel niet tot succes leidt. De inhoud van de Sur Plus GoWhite Light is op het eerste ogenblik exact hetzelfde. Het bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Lichttransmitter
  • 2 batterijen
  • geavanceerd flexibel bitje
  • 2 tubes bleekgel
  • gebruiksaanwijzing

Sur Plus GoWhite Light | Positieve verschillen

Er zijn echter ook verschillen! Sur Plus GoWhite Light is een bleekset van een Nederlandse producent. PK Benelux bracht het product op de markt en zorgt voor stabiele levering bij zijn klanten.

De negativiteit rondom WhiteLight richtte zich ook op de beperkte klantenservice en de onduidelijke handleiding. De Sur Plus GoWhite Light biedt een vooruitgang in dat opzicht.

De prijzen zijn ook stabieler en helderder. Het pakket is bij de drogisterij te kopen voor ongeveer €25,-.Dit lijkt goedkoop, maar de inhoud van het pakket is karig. De essentiële onderdelen worden geleverd, zonder extras.

Hoe gebruik je GoWhite Light

Wil jij toch gebruik maken van de Sur Plus GoWhite Light? In dat geval kan je een kuur volgen van 7 dagen. Tijdens die 7 dagen mag je geen koffie of wijn drinken of een sigaret in je mond stoppen. Elke dag bleek je een half uur met de lichttransmitter en de bleekgel. Elke dag een half uur met een lichtgevend ding in je mond.

Het resultaat zal waarschijnlijk teleurstellend zijn. Het is al meerdere malen ‘klinisch aangetoond’ dat bleeksets met de focus op de werking van bleekgel betere resultaten leveren.

Kies voor de beste producten

Wil jij graag kiezen voor de beste producten? Neem in dat geval een kijkje op de pagina met productrecensies van deze website. Je zult lezen dat Optimal White op het moment het best geteste product is.

Heb jij een product dat je graag wilt laten recenseren? Laat een reactie achter of stuur een mail via de contactpagina. Heb jij dit product geprobeerd? Deel je ervaring en help de lezers van dit blog bij het maken van de juiste keuze.

Productrecensie: Sur Plus GoWhite Light | Ga niet naar het lichtop februari 11, 2014 gestemd1.8van 5

Sur Plus GoWhite Light

Veiligheid
Prijs
Gebruik
Resultaat
2
0

Summary:

Plaats een Reactie

© 2014 - 2015 Tanden Bleken Advies

Omhoog