Productrecensie: Optimal White | Topproduct Reviewed by Momizat on . [caption id="attachment_933" align="aligncenter" width="300"] Optimal White[/caption] [yasr_overall_rating]ls blogger op Tanden Bleken Advies krijg ik vaak de v [caption id="attachment_933" align="aligncenter" width="300"] Optimal White[/caption] [yasr_overall_rating]ls blogger op Tanden Bleken Advies krijg ik vaak de v Rating: 4.9
Je bent hier: Home » Tanden Bleken Producten » Productrecensie: Optimal White | Topproduct

Productrecensie: Optimal White | Topproduct

Productrecensie: Optimal White | Topproduct

extra white kit

Optimal White

ls blogger op Tanden Bleken Advies krijg ik vaak de vraag om recensies te schrijven over tandbleekproducten voor thuisgebruik. In sommige gevallen zijn het bedrijven die hun producten proberen te verkopen. Ik ga liever niet mee in deze commerciële strategie. Ik blijf liever onafhankelijk, zodat ik jullie de beste producten om tanden te bleken kan blijven aanraden. Verzoekjes van trouwe lezers behandel ik liever, bijvoorbeeld een verzoek dat ik drie maanden geleden binnenkreeg over Optimal white

De vrouw in kwestie had goede ervaringen met Optimal White opgedaan en wilde graag dat ik daar een recensie over zou schrijven. Ze vertelde over haar witte tanden en wilde graag mijn mening weten. Ik beloofde haar dat ik onderzoek zou doen en een recensie zou schrijven. In een markt die vaak in een slecht daglicht komt door onbetrouwbare kwakzalvers en negatieve commerciële recensies, lijkt het mij een mooie traditie om betrouwbare producten ook eens in het zonnetje te zetten.

Optimal White is een topproduct

Optimal White is namelijk een topproduct. Ik wist dat al van een aantal collega’s die het product ook getest hadden, maar wilde het graag zelf beoordelen. In eerste instantie voldoet het aan mijn vaste en eerste beoordelingscriterium: het bevat minder dan 0,1% waterstofperoxide. Dit product voldoet aan de Europese richtlijnen voor veilig tanden bleken. Je hoeft dus niet je gezondheid in gevaar te brengen (lees: geen gevoelige tanden of irriterend tandvlees) voor twee rijen witte tanden.

Vanwege de positieve reacties die ik om me heen hoorde en las op de website, ben ik het product persoonlijk gaan testen. Het eerste dat opviel is de garantie voor 30 dagen. Dit houdt in dat je binnen een maand kan beslissen of het tandbleekproduct je bevalt. Als het niet bevalt, krijg je al je geld terug. Dat is nog eens vertrouwen hebben in het product dat je verkoopt.

Twee verschillende pakketten

Ik bestelde Ultra wit Kit. Dit is het meest uitgebreide pakket met:

 • 2 x 10ml whitening gel voor 20 behandelingen (!)
 • 4x op maat gemaakte bitjes
 • Een hygiënisch opbergdoosje voor de bitjes
 • Blauw LED lampje voor optimaal resultaat

De prijs-kwantiteitsverhouding van dit pakket zat direct al goed. Daarnaast verkoopt Optimal White een goedkoper “basis wit” pakket.

Ik wilde niet een halve recensie afleveren, dus ik bestelde het uitgebreide pakket.

Optimal White testen

Direct na de levering van het Premium pakket ben ik het gaan testen. Ik moet eerlijk zijn: ik kan niet zonder lof spreken over Optimal White. Ik besteed altijd al veel aandacht aan de kleur van mijn gebit met thuisbleekproducten, maar ze waren nog nooit stralend wit na de vierde behandeling – normaliter ben ik minstens twee weken aan het bleken voor hetzelfde resultaat. Ik heb de bon direct kunnen verscheuren.

Ik wilde echter nog niet direct een recensie schrijven, omdat ik het resultaat op de lange termijn hoog in het vaandel heb staan. Nu 3 maanden later ben ik nog steeds overtuigd van dit product. De witte kleur blijft aanwezig op de tanden in mijn gebit, zonder dat ik Optimal White nogmaals heb hoeven toepassen.

Optimal White Conclusie

Optimal White biedt een aantal aantrekkelijke aspecten die belangrijk zijn voor elk thuisbleekproduct:

 1. Effectief, succesgarantie en garantie voor je portemonnee
 2. Betaalbaar en veel goedkoper dan een behandeling bij de tandarts
 3. Gemakkelijk thuis tanden bleken met versnelde werking
 4. Veilig, speciaal ontwikkeld om gevoelige tanden te ontlasten en irritaties te voorkomen

Concluderend durf ik te stellen dat Optimal White aan alle verwachtingen voldoet. Het is in mijn ogen, op dit moment het beste product op de markt om thuis tanden te bleken.

Wil je van je gele/verkleurde tanden af? Ga dan naar www.optimalwhite.nl. Dan zit je altijd goed!

Interesse in een ander product? Stuur mij dan een berichtje en ik beoordeel graag het product.

 

Productrecensie: Optimal White | Topproductop april 7, 2019 gestemd4.8van 5
prijs
kwaliteit
gebruik
resultaat
4.9
TOP PRODUCT

Conclusie

Reacties (32)

 • bart h.

  Gekocht op aanrader van deze site. Heb het nu 3 keer gedaan en ben zeer tevreden met het resultaat. geen troep dus!

  Beantwoorden
 • Frederik

  Ik wou tog even de moeite nemen om hier een reactie te plaatsen.

  Ik zit nu aan mijn 2e behandeling en ik ben al ZEER tevreden over het resultaat! Ik geloof dat mijn tanden zeker 4 of 5 tinten lichter zijn, ze zijn mooi egaal witter geworden ook. ik was wel bang dat mijn tanden gevoellig gingen worden, maar dat is niet gebeurt! ik had het al veer eerder moeten doen, maarja.

  Beantwoorden
 • liesbeth

  Bedankt voor deze review! Er zijn zoveel van deze producten op de markt dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Ik ga dit product meteen bestellen en hoop dat ik het snel binnen krijg. Ik hou jullie op de hoogte om te zien of het toch echt zo’n goed product is zoals jullie beweren….

  Beantwoorden
 • Gertien de Cuyper

  ik twijfel nog heel erg om dit product te bestellen…. heb je het al uitgeprobeerd Liesbeth?

  Beantwoorden
 • liesbeth

  Zoals beloofd zou ik jullie op de hoogte houden over mijn ervaring met optimal white. Mijn pakketje was snel binnen zoals ik hoopte. Ik heb ondertussen 3x gebleekt en het resultaat is werkelijk super! Mijn man vond het eerst onzin maar nadat hij mijn resultaat heeft gezien gaat hij het nu ook proberen.
  Gertien, je hoeft niet meer te twijfelen want het werkt echt!

  Beantwoorden
 • petra

  ik ben benieuwd ga het ook bestellen

  Beantwoorden
 • Chelsea

  Dank je, ik wil dit ook proberen!

  Beantwoorden
 • sippie

  De review lijkt te mooi om waar te zijn. De reacties lijken me realistischer, Ik ga het dus toch maar eens zelf proberen.

  Beantwoorden
 • Melissa

  Nou na veel research gedaan te hebben ga ik dan toch maar dit product uitproberen.
  Ik had eerst bij mijn tandarts geïnformeerd over bleken en dat kon maar koste 275 euro, wel een beetje veel dus ben dan maar verder gaan zoeken. Ik hoop dat dit echt werkt want ik merk dat mijn tanden veel verkleurd zijn dar komt waarschijnlijk door het roken. Als ik het niet vergeet kom ik hier terug als ik het heb gebruikt.

  Beantwoorden
 • sonny

  hey ik heb ik vraag?
  ik heb een bitje te lang in t water gehouden nu kan ik hem niet meer gebruiken.
  waar kan ik nieuwe bestellen?

  Beantwoorden
 • Kim

  Hallo Jeroen,
  Bedankt voor je eerlijke recensies! Ik ga hem nu bestellen. Tot nu toe mijn tanden gebleekt bij White Shine in Hilversum. De ‘Hollywood’ behandeling genomen. Heeft me 200 eur gekost maar dan heb je ook wel wat. Nadeel is alleen dat nableken duur is voor een (arme) student als mij.

  Nogmaals bedankt!
  Kim

  Beantwoorden
 • Cindy

  Na wat verschillende producten geprobeerd te hebben ben ik uitgekomen op een website met goede producten voor een goede prijs! Deze ga ik volgende keer zeker uitproberen:) Dank voor je blog

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

© 2014 - 2015 Tanden Bleken Advies

Omhoog