Goedkoop je tanden bleken Reviewed by Momizat on . Omdat tanden bleken tegenwoordig erg populair is, bestaan er ontzettend veel verschillende producten om dit thuis te doen, speciale salons waar je je tanden kun Omdat tanden bleken tegenwoordig erg populair is, bestaan er ontzettend veel verschillende producten om dit thuis te doen, speciale salons waar je je tanden kun Rating: 0
Je bent hier: Home » Gebit verzorging » Goedkoop je tanden bleken

Goedkoop je tanden bleken

Goedkoop je tanden bleken

Omdat tanden bleken tegenwoordig erg populair is, bestaan er ontzettend veel verschillende producten om dit thuis te doen, speciale salons waar je je tanden kunt laten bleken, en natuurlijk kun je ook bij je tandarts terecht. Je kunt het zo gek en duur maken als je zelf maar wilt. Daarnaast bestaan er veilingsites waar je online kunt bieden op goedkope tandbleekbehandelingen, zodat je geld bespaart.

Natuurlijk klinkt dat heel aantrekkelijk; je betaalt maar een fractie van het originele bedrag voor een luxe tandbleekbehandeling of een product. Maar is dat wel zo verstandig? Ik verdiepte me in deze kwestie, omdat je maar 1 gebit hebt en daar goed zorg voor moet dragen!

Stunten met je gebit

Als ik op een veilingsite ga zoeken naar een goedkope hotelovernachting of een dagje wellness, kom ik ook altijd de tandbleekbehandelingen tegen. Je kunt voor heel weinig geld een tandbleekbehandeling krijgen ergens bij een bleeksalon (meestal niet eens bij jou in de buurt). Natuurlijk kun je het bedrijf of het product opzoeken en kijken wat de resultaten zijn, maar is het werkelijk verstandig om zo’n goedkope behandeling los te laten op je gebit?¬†

2016-05-23_1601

Je tanden moeten met zorg worden behandeld. Zoals je misschien wel weet is het enorm belangrijk om minimaal 2x per dag je tanden te poetsen, voor minimaal 2 minuten per poetsbeurt. Door dagelijks te eten en te drinken kunnen onze tanden gaan verkleuren, en kan ons tandglazuur poreus worden. Ook door gebruik van verkeerde tandbleekmiddelen kunnen onze tanden heel wat te verduren krijgen. Let dus op welk soort producten je op je tanden aanbrengt! Wil je zeker zijn dat een product niet schadelijk is voor je tanden, vraag dan advies aan je tandarts.

Bij een bleeksalon is het nog maar de vraag of er echt naar de toestand van je gebit wordt gekeken, wat wel de bedoeling is. Je kunt namelijk geen tanden bleken met gaatjes of een andere aandoening aan je tanden of tandvlees. Omdat je de behandeling zo goedkoop hebt gekocht, is er niet altijd tijd voor goed advies van een tandarts die in de bleeksalon aanwezig hoort te zijn.

Jacksonville-Dentist-Dr-Wayne-Barker-1

Voorbeelden van deze sites zijn vakantieveilingen.nl, groupon.nl, groupdeal.nl, uitbieden.nl, enz. Op deze websites worden leuke dingen verkocht, maar je gaat toch ook geen vage afslankpillen kopen op een website als je niet weet wat erin zit? Je wilt je lichaam beschermen tegen slechte producten. Of denk eens aan permanente make-up. Stel je voor dat er giftige bestanddelen in de inkt zitten die straks op jouw ooglid komt? Zo kan ik nog wel wat dingen opnoemen. Veilingen zijn leuk, maar niet als het je gezondheid, je lichaam of je gebit betreft!

Veilig omgaan met je gezondheid

Omdat je lichaam zo belangrijk is en je er je hele leven mee verder moet, moet je het goed behandelen. De meeste veilingsites zijn leuk voor uitstapjes, etentjes en goedkope sieraden, maar zijn niet geschikt voor je gezondheid. Gelukkig bestaat er een website die speciaal is gespecialiseerd in veilingen met betrekking tot gezondheid. Geen rare producten of vage beloftes, maar echt goedgekeurde producten en informatie. Ga naar gezondheidsacties.nl om een kijkje te nemen op deze gezonde en veilige website die is samengesteld door specialisten.

0a7b97cc8475e746b80b03e7feb25ef5

Veilig tanden bleken

Hopelijk begin je niet onbezonnen met een tandbleekbehandeling bij een kliniek die je niet kent en die producten gebruikt die verboden zijn in Nederland. Want ondanks het feit dat er sinds 2012 een wet bestaat op het gebruik van waterstofperoxide, zijn er nog steeds salons of klinieken die meer dan de toegestane percentages gebruiken. Bij producten voor thuisgebruik is dit maximaal 0,1%, en tandartsen mogen nog maximaal 6% gebruiken.

Als er dus geen tandarts aanwezig is in de salon of kliniek waar je je tanden laat bleken, mag er maximaal 0,1% waterstofperoxide worden gebruikt. Er bestaan genoeg betrouwbare tandbleeksalonnen of producten voor thuisgebruik die je veilig kunt gebruiken, en die ook niet duur hoeven te zijn. Denk bijvoorbeeld eens aan een professionele tandbleekset voor thuisgebruik, waarmee je over het algemeen hele mooie resultaten behaalt als je een goede koopt.

Smile1-300x200

In onze top 3 met beste tandbleekproducten voor thuisgebruik vind je producten die betrouwbaar en goed zijn, tegen een betaalbare prijs. Je hoeft er niet ver voor te rijden naar een salon ergens ver van je huis, nee! Je kunt het gewoon thuis doen, ideaal!

 

Plaats een Reactie

© 2014 - 2015 Tanden Bleken Advies

Omhoog