De 3 beste producten voor thuis tanden bleken Reviewed by Momizat on . Wanneer jij je tanden thuis wilt bleken, dan wil je dat product voor het bleken van je tanden voldoet aan bepaalde voorwaarden. Ik startte een zoektocht naar de Wanneer jij je tanden thuis wilt bleken, dan wil je dat product voor het bleken van je tanden voldoet aan bepaalde voorwaarden. Ik startte een zoektocht naar de Rating: 0
Je bent hier: Home » Tanden Bleken Algemeen » De 3 beste producten voor thuis tanden bleken

De 3 beste producten voor thuis tanden bleken

De 3 beste producten voor thuis tanden bleken

Wanneer jij je tanden thuis wilt bleken, dan wil je dat product voor het bleken van je tanden voldoet aan bepaalde voorwaarden. Ik startte een zoektocht naar de beste producten op de markt aan de hand van 4 verschillende criteria:

  1. Veiligheid
  2. Prijs
  3. Gebruik
  4. Resultaat

De criteria spreken voor zich. In eerste instantie wil jij dat de veiligheid van je tanden en tandvlees gewaarborgd wordt. Ten tweede wil je niet te veel betalen, waarom zou jij anders thuis je tanden bleken en niet bij een tandarts? Het is daarnaast belangrijk dat het product gemakkelijk te gebruiken is. Je wilt niet uren thuis bezig zijn met onhandige pakketten. Het laatste criteria is echter van het grootste belang; het resultaat! Wanneer de eerste 3 criteria leiden tot witte tanden, dan zit je geramd.

Het imago van thuis tanden bleken

De beoordeling van de producten leverde helaas vaak vernietigende recensies op. De bleekwereld kampt met een dubieus imago en voor een deel is dit terecht. Er zijn veel producten die niets te zoeken hebben op de tandenbleekmarkt. Aan de andere kant is het treurig voor de verantwoorde en goed werkende producten. Het is de reden dat ik voor jou een opsomming heb gemaakt van de 3 beste producten om thuis tanden te bleken.

Optimal White Tanden Bleken

Optimal White

1. Optimal White | De Allerbeste!

Met stip op nummer 1: Optimal White.

Optimal White scoort uitstekend op alle vastgestelde criteria. Het is veilig, de prijs is voordelig en het gebruik is simpel. Bovenal is het resultaat perfect en langdurig. Na de eerste behandeling merk je al dat je tanden witter zijn geworden. Binnen 1 week heb je stralende tanden en kan je weer onbezorgd lachen. En misschien nog het beste van alles: ze bieden een niet-goed-geld-terug garantie aan!

Ik zou dit product te allen tijde prefereren boven een dure behandeling bij de tandarts. Lees mijn uitgebreide Optimal White review hier of neem een kijkje op hun website www.optimalwhite.nl

 

Beconfident xxl kit

Beconfident xxl kit

2. BeConfident | Degelijk, betrouwbaar en veilig

Ik had altijd al veel vertrouwen in BeConfident gehad. Ik gebruikte het product al een tijdje, totdat ik werd overtuigd door de nummer 1. BeConfident vraagt competitieve prijzen, de veiligheid wordt gegarandeerd en het gebruik is simpel.

BeConfident is de nummer 2 omwille van het resultaat. (lees hier mijn complete review) Ik kan jou verzekeren dat je met dit product een gemiddeld goed resultaat zal behalen, maar waarom zou je voor goed gaan, als het nog beter kan?

 

vitint white

Vitint safe & white

3. Vitint White | Veilig met beperkt resultaat

Vitint White is een product dat zich kenmerkt door degelijkheid. Het product heeft zich altijd gericht op veiligheid. Nog¬†voordat de offici√ęle regelgeving werd opgesteld, voldeden ze al aan de eisen. Niet geheel verassend dus dat dit het aspect is waarop Vitint dan ook een zeer goede beoordeling krijgt.

Het enige nadeel dat het product met zich meebrengt is het resultaat. Door extra de nadruk op veiligheid te leggen, wordt het resultaat vergeten. Je moet al veel behandelingen ondergaan, voordat het resultaat zichtbaar wordt. Het is een gemiste kans, veiligheid hoeft niet ten koste te gaan van de kwaliteit.

Meer informatie over thuis tanden bleken?

Ik hoop dat ik jou heb kunnen helpen bij jouw zoektocht naar de beste producten om thuis je tanden te bleken. Mocht je jezelf nog meer willen verdiepen in het tanden bleken dan kun je via onze categorie√ęn (rechts) meer informatie vinden.

Weet je genoeg? Kies dan een product uit onze top 3 en je zult geen spijt krijgen.

 

De 3 beste producten voor thuis tanden blekenop april 20, 2019 gestemd4.8van 5

Reacties (9)

Plaats een Reactie

© 2014 - 2015 Tanden Bleken Advies

Omhoog