Onze ervaring / review over de Brighter Smile Designer pen Reviewed by Momizat on . Om jou te allen tijde het beste tandenbleek advies te kunnen geven, zijn we dagelijks bezig met het monitoren van de markt naar nieuwe tandbleekproducten. Zo kw Om jou te allen tijde het beste tandenbleek advies te kunnen geven, zijn we dagelijks bezig met het monitoren van de markt naar nieuwe tandbleekproducten. Zo kw Rating: 1.7
Je bent hier: Home » Tanden Bleken Producten » Onze ervaring / review over de Brighter Smile Designer pen

Onze ervaring / review over de Brighter Smile Designer pen

Onze ervaring / review over de Brighter Smile Designer pen

Om jou te allen tijde het beste tandenbleek advies te kunnen geven, zijn we dagelijks bezig met het monitoren van de markt naar nieuwe tandbleekproducten.

Zo kwamen we terecht bij de BrighterSmile Teeth Whitening Designer Pen. Omdat er nog geen enkele review of ervaring over te vinden was, besloten wij een review te schrijven over dit product.

 

zilver2

Wat is het?

De BrighterSmile Teeth Whitening Designer Pen is kort gezegd een bleekpen. Hij is overgewaaid uit Amerika en ziet er op zich mooi uit, in twee verschillende kleuren; goud of zilver.

Over de ingrediënten valt op de website niet zo heel veel informatie te vinden. De bleekgel in de pen bestaat uit een tropische mix van natuurlijke ingrediënten en pure argan- en kokosolie, de bestanddelen van de mix worden niet gespecificeerd. De website belooft je ook dat het product is getest en dat is bewezen dat het 2 uur sneller werkt dan andere merken. Hoe dit getest is en waarom dit sneller zou werken staat er helaas niet bij.

 

Het lijkt alsof de looks van het product belangrijker zijn dan de resultaten. Want op de website zijn heel veel foto’s te vinden van de BrighterSmile Whitening Designer Pen, maar echt geen enkele ervaring of review.

Hoe werkt het?

Je moet onderaan de pen draaien totdat de gel eruit komt. Dan kun je hem op je tanden smeren.

Op de website staat een filmpje waarin uitleg wordt gegeven over het product en hoe je het moet gebruiken. Het viel me na een tijdje echter op dat het product in het filmpje anders is dan de Brighter Smile Whitening Pen. De pen die in het filmpje wordt gebruikt ziet er ook heel anders uit.

In het filmpje wordt gezegd dat je het product 10-15 minuten moet laten intrekken, maar bij FAQ staat dan weer dat je het 30 seconden moet laten intrekken. Kun jij het nog volgen? Er wordt verder ook geen uitleg gegeven over het aantal behandelingen dat je moet ondergaan om een goed resultaat te behalen.

Er wordt geen bitje of kaakspreider bij de Whitening Pen geleverd, dus moet je gewoon je lippen opgetrokken houden terwijl je de gel laat inwerken.

grinding-teeth-main

Resultaten

De website heeft een pagina met resultaten. Als je deze bezoekt, vind je echter geen enkele ervaring van klanten, maar alleen foto’s van prachtige, soms halfnaakte, mensen die de BrighterSmile Whitening Pen vasthouden. Geen realistische foto’s of verhalen van normale mensen die de pen hebben uitgeprobeerd.

Dit komt ongeloofwaardig over. Als er al een voor/na foto staat, is duidelijk te zien dat deze is gefotoshopt of van het internet is geplukt, want als je even wat research doet, vind je dezelfde foto’s op andere websites.

 

Niet-goed-geld-terug garantie?

 

Helaas niet, was het maar zo’n feest. Als het bij jou niet werkt of je bent niet tevreden, krijg je geen geld terug. €17,95 of €18,95 is geen hoge prijs, maar je betaalt het voor een bleekmiddel waarvan niet is bewezen dat het werkt. In feite dus ook gewoon weggegooid geld, en dat is dan ook weer jammer. Dan investeer ik liever wat meer in iets waarin ik wel geloof, en waar garantie op zit!

Why-an-SEO-Guarantee-Is-No-Guarantee

 

Conclusie

 

Probeer dit product niet uit. Het is zonde van je geld, want het zal enkel een aanvulling zijn op de inhoud van je tas of make-up bag. Je kunt beter investeren in een product waar meerdere mensen ervaring mee hebben, en waarvan je zeker weet dat je resultaat zal zien!

Het is namelijk behoorlijk onwaarschijnlijk dat een product dat je maar 30 seconden moet laten inwerken, ook werkelijk je tanden zal gaan bleken. En het 10-15 minuten laten inwerken raad ik je af, tenzij je zin hebt in kramp in je kaak!

Teleurgesteld? Dat hoeft niet! Gelukkig bestaan er andere producten voor thuisgebruik die wel werken.

Bekijk onze top 3 van tandbleekproducten voor een alternatief waarvan is bewezen dat het wél echt werkt en waar garantie op zit!

Onze ervaring / review over de Brighter Smile Designer penop april 11, 2016 gestemd2.2van 5

Brighter Smile Whitening Pen Review

Prijs
Kwaliteit
Gebruik
Resultaat
1.7
Geen aanrader

Summary:

Plaats een Reactie

© 2014 - 2015 Tanden Bleken Advies

Omhoog