Productrecensie: BeConfiDent | Degelijk, betrouwbaar en veilig Reviewed by Momizat on . [yasr_overall_rating] Heb zelfvertrouwen! Het is de boodschap die BeConfiDent je meegeeft in haar bedrijfsnaam. Door de tandenbleekset van BeConfiDent te gebrui [yasr_overall_rating] Heb zelfvertrouwen! Het is de boodschap die BeConfiDent je meegeeft in haar bedrijfsnaam. Door de tandenbleekset van BeConfiDent te gebrui Rating: 3.7
Je bent hier: Home » Tanden Bleken Producten » Productrecensie: BeConfiDent | Degelijk, betrouwbaar en veilig

Productrecensie: BeConfiDent | Degelijk, betrouwbaar en veilig

Productrecensie: BeConfiDent | Degelijk, betrouwbaar en veilig


Heb zelfvertrouwen! Het is de boodschap die BeConfiDent je meegeeft in haar bedrijfsnaam. Door de tandenbleekset van BeConfiDent te gebruiken ga je weer lachen. Dit is de andere belofte van deze verkoper van tandbleekproducten. Het is het doel van veel mensen die streven naar wittere tanden. Je wilt weer zelfvertrouwen krijgen door het gebruik van bleekproducten en je wilt weer lachen met een stralende witte glimlach; maar kunnen we ook zelfvertrouwen hebben in de producten van BeConfiDent?

 

BeConfiDent: mijn ervaring

Ik zal eerlijk zijn, voordat ik overstapte naar Optimal White, maakte ik gebruik van BeConfiDent. Het product is gebruiksvriendelijk, heeft een duidelijke handleiding en is geen kwakzalverij. Ik was altijd vrij tevreden over het resultaat.

4 Verschillende startpakketten

Als beginner kun je in de webshop kun kiezen uit verschillende startpakketten:

 • BeconfiDent Tanden Bleken Start Kit
 • BeconfiDent Tanden Bleken Start Kit XXL
 • BeconfiDent Tanden Bleken Start Kit met Tand Gloss
 • BeconfiDent Tanden Bleken Start Kit met WhiteAmin

In principe zijn de uitbreidingen variaties op het algemene en goedkoopste starterspakket, dat voor ‚ā¨39,95 te bestellen is, en bestaat uit de volgende onderdelen:

 • 10 ml bleekgel zonder waterstofperoxide voor 10 behandelingen
 • 3 bitjes
 • Nederlandse handleiding
 • Niet-goed-geld-terug garantie

2016-04-20_1101

Na gebruik van Optimal White merkte ik dat het resultaat van BeConfiDent toch niet zo overtuigend was als ik dacht. Met Optimal White zag veel sneller resultaat en bereikte ik zelfs een een wittere tint. Dit was de reden dat ik overstapte.

Ervaringen van gebruikers

Het is een goede graadmeter om de recensies van gebruikers van tandbleekproducten op het internet te bestuderen. Veel reacties hebben een commerci√ęle achtergrond en zijn gericht op zelfpromotie of het afkraken van de concurrent, maar er zit altijd een algemene kern van waarheid in. Als een product voornamelijk slechte recensies krijgt, dan laat de kwaliteit zonder twijfel te wensen over en vice versa.

Over BeConfiDent zijn weinig recensies te vinden. Op de bedrijfswebsite staan louter positieve ervaringen en op de fora zijn een paar slechte recensies te vinden. Over het algemeen valt BeConfiDent goed in de smaak bij haar klanten.

 

Conclusie

BeConfiDent is een prima product dat doet wat het moet doen. Wil je echter toch meer waar voor je geld, plus een nog beter resultaat, dan raadt ik je Optimal White aan. Hoe dan ook, beide producten leveren resultaat.

Lees hier mijn recensie over optimal white

 

Deel je mening

Hebben jullie BeConfident gebruikt? Deel je mening aan het einde van deze alinea en help de lezers van dit blog bij het maken van de juiste beslissing.

Productrecensie: BeConfiDent | Degelijk, betrouwbaar en veiligop mei 8, 2016 gestemd3.5van 5

Recensie BeConfident

Prijs
Kwaliteit
Gebruik
Resultaat
3.7
Degelijk

Conclusie:

Reacties (6)

 • Ren√©

  Ik heb beconfident gebruikt. Zowel de start kit als de dual foam.
  Zowel bij mij als mijn dochter heeft het totaal geen effect gehad.
  Ik heb 1 maal een refund gehad voor de start kit doordat ik niet tevreden was.
  Op de tweede reclamatie heb ik geen reactie meer gehad.
  De starterkit bij mijn dochter en de dual foam hebben geen enkel effect.
  Weggegooid geld dus.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

© 2014 - 2015 Tanden Bleken Advies

Omhoog