3 tips om je tanden witter te maken Reviewed by Momizat on . Hoe krijg je wittere tanden? Er zijn tientallen manieren om je tanden witter te maken, maar hoe begin je eraan en wat is makkelijk? Ik zet 3 tips voor jou op ee Hoe krijg je wittere tanden? Er zijn tientallen manieren om je tanden witter te maken, maar hoe begin je eraan en wat is makkelijk? Ik zet 3 tips voor jou op ee Rating: 0
Je bent hier: Home » Tanden Bleken Algemeen » 3 tips om je tanden witter te maken

3 tips om je tanden witter te maken

3 tips om je tanden witter te maken

Hoe krijg je wittere tanden? Er zijn tientallen manieren om je tanden witter te maken, maar hoe begin je eraan en wat is makkelijk? Ik zet 3 tips voor jou op een rijtje waarvan je wittere tanden krijgt!

 

TIP 1 Tandpasta en mondwater

Kies een whitening tandpasta die je tanden witter zou moeten maken. Je moet het met een korreltje zout nemen, want het is niet zo dat deze tandpasta’s alle vlekken van je tanden moeiteloos verwijderen. Zo’n tandpasta bevat schurende deeltjes die je tanden als het ware scrubben. Het is dan ook belangrijk om dit soort tandpasta’s niet voor langere periode te gebruiken, omdat je laagje tandglazuur er makkelijk door wordt afgesleten. Maar het is wel zo dat een tandpasta voor wittere tanden bijdraagt aan een schoner en witter gebit, bijvoorbeeld wanneer je al aan het bleken bent, is het een goede ondersteuning.

Met mondwater is dat eigenlijk hetzelfde. Mondwater moet je ook met mate gebruiken, want ondanks dat het op plekken kan komen die je met een tandenborstel niet kunt bereiken, doodt mondwater ook goede bacteriën. Je wilt natuurlijk van bacteriën af, maar de goede moeten blijven. Gebruik daarom zeker niet dagelijks mondwater.

listerine mondwater coolmint 500 ml 4.25

TIP 2 Minder koffie en thee

Koffie en thee zijn boosdoeners voor wittere tanden! Er zitten veel kleurstoffen in, die noemen we tannines, en die zorgen voor een gelige aanslag op je tanden. Door je koffie- en theegebruik wat te verminderen, verlaag je de kans op een gele aanslag. Wil je toch gewoon graag verdergaan met je paar dagelijkse bakjes koffie of thee? Spoel dan na het drinken even je mond goed met water. Dit zorgt ervoor dat de kleurstoffen minder tijd krijgen om in je tandglazuur en uiteindelijk tandbeen te dringen.

635921124593053336-1858379825_coffee and tea

TIP 3 Bleek je tanden

Je hoeft er heus geen kapitalen aan te spenderen, want die tijd is passé. Met tandbleekproducten voor thuisgebruik kun je makkelijk thuis je tanden bleken en dat voor een betaalbare prijs. Er bestaan veel producten waarmee je niet echt een fantastisch resultaat zult bereiken, maar gelukkig zijn er ook producten die wel goed hun werk doen! Mijn persoonlijke favoriet is de tandbleekset voor thuisgebruik, hierin zitten bitjes die je op maat kunt maken, bleekgel en een LED-lamp voor optimaal resultaat.

Je kunt zo’n professionele bleekset kopen aan prijzen van €30 tot €100. Omdat de meeste mensen nooit het goedkoopste, maar ook niet het duurste willen, kiezen ze altijd de gulden middenweg. Een voorbeeld van zo’n thuisbleekset is de Ultra White kit van Optimal White, en deze voldoet over het algemeen aan de verwachtingen. Je kunt het Ultra White pakket van Optimal White kopen voor €59, en dan krijg je 2x een bleekgel, 4 bitjes, een LED-booster en een opbergdoosje voor je bitjes. Dat is best veel voor die prijs, want sommige bedrijven bieden je minder aan voor meer geld.

Optimal White Tanden Bleken

Optimal White

Daarnaast zijn er ook nog eens honderden tevreden klanten waarvan je echte ervaringen kunt lezen. Het ideale van Optimal White is dat je een niet-goed-geld-terug garantie krijgt. Dus je kunt het zelf uitproberen, werkt het niet? Dan krijg je je geld terug! Je kunt het Ultra White pakket bestellen op de website van Optimal White.

Mocht je nog even verder willen kijken naar een geschikt product, lees dan de top 3 beste tandbleekproducten die er op dit moment op de markt zijn. En je zult zien wie op nummer 1 staat…!

Plaats een Reactie

© 2014 - 2015 Tanden Bleken Advies

Omhoog